نکات مهم در تور ورودی
نکات مهم در تور ورودی
راهنمای تور ورودی فردی است که راهنمایی مسافرانی که از کشور دیگر به کشور او وارد میشوند را بر عهده دارد. او در این برنامهریزی باید به موارد مختلفی توجه کند.
تعریف تور ورودی
در ابتدا اگر بخواهیم یک تعریف کلی از تور ورودی داشته باشیم، ابتدا باید کل تورها را به سه دسته تقسیم کرد:
- تورهای داخلی: عبارت است از سفرهای افراد مقیم یک کشور در سرزمین خود
- تورهای خارجی: عبارت است از سفرهای افراد مقیم یک کشور به خارج از مرزهای سیاسی کشور خود
- تورهای ورودی: عبارت است از سفر افراد غیر مقیم به یک کشور و به عبارتی وارد شدن آنها به مرزهای سیاسی یک سرزمین
در این متن به تورهای ورودی و نکات مهم در برگزاری این نوع از تورها میپردازیم.
عناصر مهم تور ورودی
از مواردی که در تورهای ورودی نقش مهمی بازی می کنند عبارتند از:
- راهنمای تور: راهنمای تور یکی از مهمترین عناصر در تورها از جمله تور ورودی است. با توجه به اینکه سفر در چه حوزه و موضوعی برگزار میشود، راهنما باید متناسب با آن مدرک لازم را داشته باشد. مثلا برای تورهای طبیعت، کارت راهنمای تور طبیعتگردی، تورهای با محوریت فرهنگ و تاریخ،کارت راهنمای ایرانگردی و جهانگردی (فرهنگی) و یا تورهای دوچرخه سواری و کوهستان، لوح راهنمای تور دوچرخهسواری و کارت راهنمای تور کوهستان را دارا باشد. علاوه بر داشتن مدرک معتبر راهنما، باید اطلاعات و دانش صحیحی نسبت به جاذبهها و مقاصد داشته باشد و باید بتواند علاوه بر اطلاعات موجود مکتوب در کتابها، دانشی افزون به مسافران خود منتقل کند. یک راهنمای تور باید کاملا به زبان مسافران خود مسلط باشد و به راحتی بتواند منظور خود را انتقال دهد و علاوه بر آن به اصطلاحات تخصصی حوزه کاری خود مسلط باشد. یک راهنما باید صبر و حوصله کافی برای مسافران خود داشته باشد چرا که اخلاق صحیح و حرفهای یکی از اصول لازم برای یک راهنمای گردشگری است که این مورد برای راهنمایان تورهای ورودی اهمیت صد چندان پیدا میکند؛ زیرا معمولا مسافران ورودی، راهنمای تور را به عنوان نماینده مردم آن کشور میدانند و در صورت وجود اشتباهات رفتاری در او، ممکن است نسبت به مردم آن کشور دچار سوءتفاهم شوند.
- برنامه سفر: راهنمای تور هنگام برنامهریزی برای سفر تورهای خود باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرد از جمله: سن مسافران، ملیت و کشور آنها، جنسیت، موقعیت اجتماعی و بسیاری عوامل دیگر. هنگام برنامهریزی باید به جنبههای مختلف توجه کرد؛ زیرا در صورت عدم نگاه چندبعدی به برنامه، علاوه بر اینکه تور برای مسافران خسته کننده میشود، خود راهنما هم با دشواریهای فراوانی روبهرو خواهد شد، بنابراین بهتر است در سفرها تمامی جوانب با توجه به نوع مسافر و علایق او بررسی شود. علاوه بر آن، به موارد احتمالی و تاثیرگذار بر تور هم باید توجه کرد از جمله: آب و هوا، حوادث و اتفاقات احتمالی و.... یک برنامه خوب، برنامهای است که بیشترین احتمالها و پیشبینیها در آن صورت بگیرد و راهنما و مسافر کمترین غافلگیریها را داشته باشند.
- تجهیزات و امکانات: راهنما علاوه بر اینکه برنامهای با محوریت مسافر میریزد، باید به منابع و امکانات مقصد خود توجه کرده و مسافر خود را نیز با آنها آشنا کند. راهنما باید برنامههای سفر خود را با توجه به تجهیزات و امکانات موجود در نظر بگیرد.
07:00 , 1396/03/01
07:00 , 2017/05/22
پایان پیام
مطالب مرتبط
دوران کرونا بر ارسبارانیها چگونه گذشت؟ ارسباران چه خدماتی به همراهان خود ارائه میدهد؟ از سال 1399 تا 1401؛ در نمایشگاه گردشگری چه خبر؟ از دوره مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری چه میدانید؟
دوران کرونا بر ارسبارانیها چگونه گذشت؟ ارسباران چه خدماتی به همراهان خود ارائه میدهد؟ از سال 1399 تا 1401؛ در نمایشگاه گردشگری چه خبر؟ از دوره مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری چه میدانید؟
سرفصلهای جدید دوره مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری (بند ب)