021 88 80 00 55

چهار مهارت زبان انگلیسی در گردشگری

چهار مهارت زبان انگلیسی در گردشگری

مهارت‌های زبان را به 4 دسته کلی تقسیم می‌کنند که عبارتند از مهارت‌های شنیداری، گفتاری، نوشتاری و خواندن. برای مسلط شدن به زبان لازم است تمامی این مهارت‌ها تقویت شوند.

به علت اهمیت و نقش تعیین کننده زبان انگلیسی در گردشگری، لازم می‌آید که توضیح کوتاهی در زمینه مهارت‌های مختلف این زبان بدهیم:

زبان انگلیسی را به چهار مهارت تقسیم می‌کنند:

  • فن گفتاری (Speaking)
  • فن شنیداری (Listening)
  • فن خواندن (Reading)
  • فن نوشتاری (Writing)

 برای آموزش سریع‌تر و بهتر زبان‌های خارجی، باید ابتدا با چگونگی یادگیری آن زبان و مهارت‌هایش آشنا شد. همانگونه که در بالا ذکر شد، زبان انگلیسی از چهار مهارت (مکالمه، شنیدن، خواندن، نوشتار) تشکیل شده است که هر کدام کاربرد خود را دارد و اهمیت هر کدام در زمینه‌های کاری مختلف متفاوت است.

  • فن گفتاری (Speaking)

اولین راه ارتباط با آدم‌های دیگر که هم‌زبان ما نیستند، فن مکالمه است. ما از طریق سخن گفتن می‌توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم و در واقع اولین مهارتی است که هنگام یادگرفتن زبان جدید می‌آموزیم. در واقع سطح تسلط زبانی افراد در این فن نمودار می‌شود؛ چرا که فرد نتیجه یادگیری‌های خود را در سخن گفتن خود نمودار می‌سازد.

  • فن شنیداری (Listening)

 فن شنیداری مهارتی است که به واسطه‌ی آن، فرد پیام‌های دیگران را دریافت می‌کند. امروزه با توجه به اینکه افراد بیشتر تمایل به دیدن ویدئوها و فایل‌های صوتی و تصویری دارند، این مهارت اهمیت بسیاری پیدا می‌کند.

  • فن خواندن (Reading)

فن خواندن نیز از مهارت‌هایی است که پیام‌های دیگران را به واسطه آن دریافت می‌کنیم. اگر از خواندن روزنامه و نشریات و یا کتاب‌ها بگذریم، فن خواندن در گشت‌های معمولی کشورهای خارجی به کار می‌آید؛ چرا که تابلوها، علائم و بیلبوردها و... همه به زبان دیگری است و شما برای پیدا کردن مسیر و یا آگاهی‌های بیشتر نیاز به فن خواندن دارید.

  • فن نوشتاری (Writing)

فن نوشتاری از سلسه فنونی است که کمی تخصصی‌تر است و فارغ از استفاده‌های روزمره مانند نوشتن ایمیل و یا نامه رسمی، نیاز به آموزش دارد. اینکه با نحوه نگارش آن زبان آشنا شویم اندکی نیاز به دانستن عرف‌های آن جامعه دارد؛ اینکه فرهنگ آن جامعه به چه صورتی است. با فن نگارش، فرد پیام خود را به دیگران انتقال می‌دهد.

زبان انگلیسی در گردشگری

بنابراین برای راهنمایان گردشگری در حوزه‌های مختلف (راهنمای تور طبیعت‌گردی، راهنمای تور ایرانگردی و جهانگردی، راهنمای تور پرنده‌نگری، راهنمای تور کودک، راهنمای تور دوچرخه‌سواری، راهنمای تور زمین‌گردشگری، راهنمای تور کوهستان) لازم است که با فنون مختلف زبان آشنا باشند تا در موقعیت‌های مختلف بتوانند با استفاده از فنون گفتاری (speaking) و نوشتاری (writing)، منظور خود را به دیگران برسانند و با استفاده از فنون شنیداری (Listening) و خواندن (reading)، منظور دیگران را متوجه شوند. فرقی نمی‌کند که راهنمای تورهای ورودی یا خارجی باشند، راهنمایان به هر نحو به دلیل ارتباطشان با دنیای خارج، ناچار به یادگیری زبان هستند.

مهارت‌های زبان گر چه بر یکدیگر تقدم و تأخّر دارند امّا به هر نحو بر یکدیگر تأثیرگذارند؛ بنابراین به فراگیران دوره‌های عمومی، تخصصی یا حرفه‌ای زبان توصیه می‌شود که 4 مهارت را در راستای هم پیش ببرند؛ مثلا با استفاده از فنون خواندن (Reading) و شنیداری (Listening)، می‌توان فنون گفتاری (Speaking) و نوشتاری (Writing) را تقویت کرد.

07:00 , 1396/03/06
07:00 , 2017/05/27
نرگس کاظمی فرد
user نرگس کاظمی فرد
pen کارشناس تولید محتوای موسسه آموزشی و گردشگری ارسباران
انتشار مطالب فوق تنها با ذکر مرجع به همراه لینک وب‌سایت ارسباران مجاز است.
لطفا به حقوق هم احترام بگذاریم.



     

بحث و تبادل نظر
نظر دهید تعداد کاراکتر مانده: 300
انصراف
تلاش می‌کنیم در جریان تحولات گردشگری و ارسباران قرارتان دهیم.
نمونه خبرنامه